GOR
Osnovne tehnike

osnovne tehnike ena na ena

Enodnevno izobraževanje, kjer v majhnih skupinah predelamo tako teoretični kot tudi praktični del.

Izobraževanja potekajo v Kopru in Ljubljani, in traja 8h. Ob udeležbi je potrebno pripeljati tudi svojega modela, na kateremu boste v praktičnem delu izobraževanja pod vodstvom mentorice vadili novo pridobljena znanja. 

Na izbiro imate All Inclusive paket izobraževanja z vključenim kovčkom pripomočkov, lahko pa izberete samo opcijo izobraževanja v znesku 349€, in pripomočke dokupite sami. 

Teoretični del izobraževanja poteka v prvi polovici dneva, in sicer gremo skozi različne vrste trepalnic, od njihovih debelin in krivulj do različnih faz rasti. Predstavili vam bomo tudi, kako pripraviti svoj delovni prostor, upoštevati predpise za varstvo pri delu da bi maksimalno zaščitili tako stranko kot tudi sebe. V teoretičnem delu se dotaknemo tudi različnih očesnih linij, kako negovati trepalnice ter na njih opravljati korekture.

Vsak od udeležencev prejme tudi komplet Glamour Lashes

Po krajšem odmoru pride na vrsto praktični del izobraževanja. Najprej mentorica na modelu prikaže aplikacijo znanj, ki ste jih osvojili v teoretičnem delu, nato se izvedbe loti še vsak od udeležencev, mentorica pa sproti komentira in ocenjuje vaše delo. Vsi pripomočki, ki jih boste potrebovali, so že vključeni v ceno.

To izobraževanje je prvi korak na poti do pridobitve certifikata Glamour Lashes Artist. Po opravljenem tečaju potrebujete vsaj mesec dni prakse (oz. ko se počutite suvereni), preden se prijavite na izpit. Takrat na svojem modelu ob spremstvu mentorice dokažete samostojno znanje, in pridobite zgoraj omenjeni certifikat, ki bo vašo kariero peljal še eno stopničko višje.

Glamour lashes artist

VIP linija je bila ustvarjena z namenom zagotavljanja visokokakovostnih profesionalnih izdelkov za nego rok, obraza in nog.
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
    Račun boš lahko naredila ob prvem nakupu.

    Reset Password