GOR
Volumen tehnike

Nadaljevalni tečaj volumen tehnik

Teoretično in praktično učene naprednih volumen tehnik za trepalnice.

Pozor: Glamour Lashes Volume Technique certifikat lahko pridobi le oseba z vsaj 6 mesecev veljavnim certifikatom osnovnih tehnik.

Izobraževanje poteka v Kopru in Ljubljani, in traja 8h. Ob udeležbi je potrebno pripeljati tudi svojega modela, na kateremu boste v praktičnem delu izobraževanja pod vodstvom mentorice vadili novo znanje ter pridobili certifikat.

V paketu je vključen tudi kovček s pripomočki. Pri volumen tehnikah ni mogoče ločeno kupiti samo tečaja.

Teoretični del izobraževanja poteka v prvi polovici dneva, in sicer ponovimo teoretično znanje iz osnovnih tehnik ter ga dopolnimo z zgodovino podaljšanih trepalnic 2D-6D in različnih tehnik, ki se uporabljajo. Ponovno se del časa nameni tudi odgovorom na najpogostejša vprašanja.

Volume Extension Kit je vključen v ceno izobraževanja.

V kovčku, ki ga prejmete ob udeležbi izobraževanja, vas bodo čakale različne vrste pincet, trepalnic, lepilo in odstranjevalec, jade stone, hidratantne blazinice, krtačke in drugo. Celoten praktični del boste opravili na modelu, pod budnim očesom mentorice.

Za razliko od izobraževanja osnovnih tehnik, pridobite certifikat že takoj isti dan.

Glamour Lashes Volume Techniques Artist postanete po uspešno prestani demonstraciji na modelu pod nadzorom mentorice.

Glamour lashes artist copy

VIP linija je bila ustvarjena z namenom zagotavljanja visokokakovostnih profesionalnih izdelkov za nego rok, obraza in nog.
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaVrni se v trgovino
    Račun boš lahko naredila ob prvem nakupu.

    Reset Password